Enamorades de les arts gràfiques com som, és aquí on ens sentim més a gust, entre papers, tinta, llibres… Ens apassiona l’ofici en totes les seves vessants; l’enquadernació, la impressió, la serigrafia… Ens sentim hereves de totes aquelles impremtes clandestines que sempre han anat de la mà dels moviments revolucionaris.

Dins el nostre taller tenim tota la infraestructura necessària per controlar la producció gràfica del llibre, d’inici a fi, i això ens permet fer tiratges que no acabin cremats, reduint la petjada ecològica i situant-nos contra la producció industrial capitalista. A més, aquesta infraestructura també ens permet produir tota mena de material gràfic de difusió.
Posem a disposició aquestes eines per als vostres projectes.

Llibres

La passió pels llibres, com objectes i com a eines de difusió del coneixement, ens ha portat a aconseguir, durant anys, tota la infraestructura i coneixements necessaris per poder elaborar tot el procés del llibre al nostre propi taller. Tenim coneixements i màquines per fer llibres en tapa tova i tapa dura, així com edicions especials en diferents formats.

Cartelleria i octavetes

La “octaveta” o “full volant” és un full de paper la grandària del qual (11 x 16 cm) és la meitat d’una quartilla, la vuitena part d’un plec de paper, d’on li ve el nom. S’han fet servir, juntament amb la cartelleria, com a suport per difondre idees polítiques des del Renaixement, amb la difusió de la impremta.

Publicacions i fanzines

Publicacions de tirades reduïdes, autogestionades i distribuïdes per les mateixes persones que els produeixen o per una xarxa de fanzineres horitzontal organitzada per a tal fi. Tenen el seu propi paper i subcultura dintre de la difusió d’idees, i prenen mil i una formes per arribar a les nostres mans. Us animem a autoproduir les vostres publicacions impreses, però si necessiteu un cop de mà, aquí podem oferir-vos la possibilitat de fer-ho nosaltres i que vosaltres us encarregueu del disseny i la distribució. De mides, papers, formats, tintes… Podem parlar i jugar! Ens encanta!

Adhesius

Deixem empremta allà on anem, que el carrer escolti (o vegi en aquest cas) el nostre missatge, als lavabos d’allà on anem, al metro, al tren… Els adhesius ens ofereixen la possibilitat de repetir i difondre milers de vegades un missatge o una imatge de manera ràpida i discreta.

Calendaris

Ens agrada que el nostre calendari sigui llunari, que estigui ple d’efemèrides anticapitalistes, feministes i anticolonials, que parli del temps cíclic i la importància revolucionària de la celebració i de la relació amb el territori. I a tu com t’agrada que sigui el teu calendari? Nosaltres el podem produir perquè us acompanyi durant tot l’any. Amb mitja lluna i ganxo o amb grapa.

Tarjetes i postals

Per difondre el vostre col·lectiu o per escriure a alguna companya presa. Imprimim en diferents mides i papers.

Restauració de llibres

L’ofici de l’enquadernació és una de les nostres grans passions. L’estructura del llibre i l’anàlisi en profunditat de la seva elaboració ens encanta. Per això ens agrada que els llibres aguantin molts anys, que els puguem conservar amb qualitat. Amb aquest objectiu realitzem petites restauracions. Reenquadernats, relligats de llibres desmuntats, renovació de tapes, enquadernacions en volums, daurat de tapes i llom…

Serigrafia

La serigrafia és una tècnica d’impressió que consisteix a transferir una tinta a través d’una malla tibada en un marc. El pas de la tinta es bloqueja en les àrees on no hi haurà imatge mitjançant una emulsió o vernís, quedant lliure la zona on passarà la tinta.
Amb aquesta tècnica podem imprimir sobre tèxtil o paper, generant-nos tot un ventall de possibilitats a l’aplicar-la en diferents projectes gràfics. Samarretes, bosses, mocadors… Cartelleria, portades de llibre, caixes de cartró…

Manipulats

Disposem de eines i màquines que intervenen en la producció gràfica pero que de manera independent també podem oferir, com enquadernacions en espiral i wire-o, guillotinats, plastificats, daurat de tapes, troquelats de punta rodona per a lllibres…

Díptics i tríptics

Els “folletons” poden prendre vàries formes segons el seu plegat, en díptic, en tríptic… i ens ajuden a transmetre informació sobre els nostres col·lectius, projectes, cooperatives…