Enamorades de les arts gràfiques com som, és aquí on ens sentim més a gust, entre papers, tinta, llibres… Ens apassiona l’ofici en totes les seves vessants; l’enquadernació, la impressió, la serigrafia… Ens sentim hereves de totes aquelles impremtes clandestines que sempre han anat de la mà dels moviments revolucionaris. Aquí dintre conspirem sobre el paper per aconseguir aquest nou món que portem als nostres cors.

Dins el nostre taller tenim tota la infraestructura necessària per controlar la producció gràfica del llibre, d’inici a fi, i això ens permet fer tiratges que no acabin cremats, reduint la petjada ecològica i situant-nos contra la producció industrial capitalista. A més, aquesta infraestructura també ens permet produir tota mena de material gràfic de difusió.
Posem a disposició aquestes eines per als vostres projectes.

Llibres

Llibres

La passió pels llibres, tant com objectes, com a eines de difusió del coneixement, ens ha portat a aconseguir, durant anys, tota la infrastructura i coneixements necesaris per poder elaborar tot el procès del llibre al nostre propi taller.
Tenim coneixements i maquinaria per elaborar llibres en tapa tova i tapa dura, així com altres modalitats de forma que pot prendre un llibre, com poden ser les edicions especials.

Enganxines

Enganxines

Deixem empremta allà on anem, que el carrer escolti (o vegi en aquest cas) el nostre missatge, als wc d'allà on anem, al metro, al tren, al coll més alt on pugem, al pic més alt que escalem allà hi haurà petjada.

Targetes i postals

Targetes i postals

Per difondre el vostre col·lectiu o per escriure a alguna companya presa. Imprimim en diferents tamanys i papers.

Restauració de llibres

Restauració de llibres

L’ofici de l’enquadernació és una de les nostres grans passions. L’estructura del llibre i l’anàlisi en profunditat de la seva elaboració ens encanta. Per això ens agrada que els llibres aguantin molts anys, que els poguem conservar en qualitat i amb aquest objectiu realitzem petites restauracions, dintre de les nostres limitacions de coneixement en l’ofici. Re-enquadernats, relligats de llibres desmontats, renovació de tapes, enquadernacions en volums, daurat de tapes i llom...

Calendaris

Calendaris

Nosaltres ens agrada que el nostre calendari sigui llunari, que estigui ple d’efemèrides anticapitalistes, feministes i anticolonials, que parli del temps cíclic i la importància revolucionària de la celebració i de la relació amb el territori.
I a tu com t’agrada que sigui el teu calendari?
Nosaltres el podem produïr per que us acompanyi durant tot l’any. Amb mitja lluna i ganxo o amb grapa.

Díptics i tríptics

Díptics i tríptics

Els “folletons” poden prendre vàries formes segons el seu plegat, en díptic, en tríptic… i ens ajuden a transmetre informació sobre els nostres col·lectius, projectes, cooperatives…

Revistes i fanzines

Revistes i fanzines

Generalment, els fanzines són publicacions de tirades reduïdes, autogestionades i distribuïdes per les mateixes persones que els produeixen o per una xarxa de fanzineres horitzontal organitzada per a tal fi. Ixí com el llibre, les octaves o la cartelleria, el fanzine i les revistes tenen el seu propi paper i subcultura dintre de la difussió d’idees, i prenen mil i una formes per arribar a les nostres mans.

Us animem a autoproduirvos les vostres publicacions impreses pero si necesiteu un cop de mà, aquí podem oferir-vos la possibilitat de fer-ho nosaltres i que vosaltres us encarregueu del disseny i la distribució.
De tamanys, papers, formats, tintes… Podem parlar i jugar! Ens encanta!

Serigrafia

default

Serigrafia

La serigrafia és una tècnica d'impressió que consisteix a transferir una tinta a través d'una malla tibada en un marc. El pas de la tinta es bloqueja en les àrees on no hi haurà imatge mitjançant una emulsió o vernís, quedant lliure la zona on passarà la tinta.
Amb aquesta tècnica podem imprimir sobre tèxtil o paper, generant-nos tot un ventall de possibilitats al aplicar-la en diferents projectes gràfics.
Samarretes, bosses, mocadors… Cartelleria, portades de llibre, caixes de cartró…

Manipulats

Manipulats

Disposem de eines i màquines que intervenen en la producció gràfica pero que de manera independent també podem oferir, com enquadernacions en espiral i wire-o, guillotinats, plastificats, daurat de tapes, troquelats de punta rodona per a lllibres...

Cartelleria i octavetes

Cartelleria i octavetes

La “octaveta” o “full volant” és un full de paper la grandària del qual (11 x 16 cm) és la meitat d'una quartilla, la vuitena part d'un plec de paper, d'on li ve el nom.
Les “octavetes” o “fulls volants” així com la cartelleria s’han fet servir com a suport per difondre idees polítiques des del Renaixement, amb la difusió de la impremta.